RockStation

Szünetet tart a Jane's Addiction, a turnét lemondták

2024. szeptember 17. - sunthatneversets

janesaddiction2024.jpgA pénteki színpadi balhé után szünetet tart a Janes's Addiction az amerikai turné hátralévő koncertjeit pedig lemondják. A bejelentéssel párhuzamosan közleményt tett közzé az énekes Perry Farrell és a zenekar másik három tagja Dave Navarro gitáros Eric Avery basszer és Stephen Perkins dobos is. 

Az énekes közleményében így fogalmaz: "Ez a hétvége hihetetlenül nehéz volt, és miután volt időm és helyem gondolkodni, úgy helyes, hogy bocsánatot kérek a bandatársaimtól, különösen Dave Navarrótól, a rajongóktól, a családomtól és a barátaimtól a pénteki koncert során mutatott viselkedésemért. Sajnos a dühkitörésem megbocsáthatatlan viselkedést eredményezett, és teljes felelősséget vállalok azért, ahogyan kezeltem a helyzetet."

Zenésztársai így fogalmaznak: "Énekesünk Perry Farrell állapota és mentális egészségügyi nehézségei miatt arra a döntésre jutottuk, hogy nincs más választásunk, mint megszakítani az amerikai turnénkat. Az ő személyes egészsége és biztonsága, valamint a sajátunk iránti aggodalmunk nem hagyott nekünk más alternatívát. Reméljük, hogy megtalálja a számára szükséges segítséget. Mélységesen sajnáljuk, hogy nem tudunk minden olyan rajongónknak megfelelni, akik már vettek jegyet, de nem láttunk olyan megoldást, amely akár biztonságos környezetet biztosítana a színpadon, akár megbízhatóan lehetővé tenné számunkra, hogy esténként nagyszerű teljesítményt nyújtsunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4018493322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum