RockStation

Új lemezzel nyitja a novembert a Slower

2024. szeptember 26. - theshattered

slower.pngRage and Ruin címmel friss számot mutatott a doom metal supergroup Slower. A Fu Manchu, Year Of The Cobra és Monolord tagokból álló zenekar november 1-én adja ki az új lemezét, a két Slayer feldolgozást tartalmazó, szintén Rage and Ruin névre hallgató anyagot. Íme a nevezett nóta és a korábban bemutatott társa, a Hellfire!

slowerrage.jpg

1. Hellfire
2. Chemical Warfare (Slayer cover)
3. Gates Of Hell
4. Sins Of The Dead
5. Haunting The Chapel (Slayer cover)
6. Rage And Ruin

Bob Balch: "Amikor nekiálltunk ennek az albumnak, az eredeti terv az volt, hogy teljes egészében feldolgozzuk a Slayer Haunting The Chapel EP-jét. Kezdtük a Chemical Warfare-rel, majd jött a Haunting The Chapel, de amikor eljutottunk a Captor Of Sinhez, rájöttünk, hogy az a dal egyáltalán nem akar lelassulni. Szóval nekiálltunk saját dalokat írni és örülök, hogy így történt. Az eredmény a Rage and Ruin lett. Két oldal egy-egy Slayer dallal a közepén, Slower számokkal közrefogva. Szuper büszkék vagyunk erre az albumra, már alig várjuk, hogy ti is hallhassátok!"

Amy Tung Barrysmith: "Amikor a saját dalokat elkezdtük írni, megpróbáltuk tartani azokat a témákat, amikről a Slayer is írt. Rengeteg Slayer dal szól a háborúról, aztán amikor először hallottam a Hellfire riffjét, az első kép ami bevillant, az a vörös tűzeső, ami a mennyekből hullik alá. A jelenleg a világban zajló események fényében helytálló témának tűnt. Ami ezt a dalt mégis kicsit különlegessé teszi, az az, hogy elsőként a címe ugrott be, mégpedig arról a képről, ami a fejemben volt. Innen meg már könnyű volt a dalszövegeket megírni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr918499934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum