RockStation

Megjelent a Dream Of Insomnia új dala, Az út végén

2024. október 01. - rockstation
dreamofinsomnia2024.JPGSzeptember 26-án megjelent a Dream Of Insomnia legújabb dala Az út végén címmel, amelyhez egy hivatalos szövegvideó / klip is készült. 

Tavasszal sikerült bekerülnünk a Petőfi Nagylemez Program díjazottjai közé Brucker Bence mentorálása alá, aminek köszönhetően bele is fogtunk az "EMLÉKSZILÁNK" című albumunk elkészítésébe. "AZ ÚT VÉGÉN”, a júniusban kiadott "KREON"-hoz hasonlóan a jelenleg készülő és októberben debütáló lemezen foglal majd helyet. A felvételek és a háttér-munkálatok - csakúgy mint a korábbiakhoz hasonlóan - Brucker Bence és Kökényes Dániel (AWS) támogatásával az Y Sound Stúdióban zajlottak. A kórus felvételekben Diószegi Kiki (Down for Whatever - Stray Heart Records) és Radó Éden (Tiansen) voltak segítségünkre. A videoklip elkészítésében Kiss Peter John-nal dolgoztunk együtt. "AZ ÚT VÉGÉN" című dalt és a hamarosan megjelenő "EMLÉKSZILÁNK" albumot a Petőfi Kulturális Ügynökség, a Hajógyár, és a Petőfi Kulturális Program támogatta. 
A dal témája: Életünk során rengeteg leküzdendő akadályhoz érkezhetünk, amelyeket kénytelenek vagyunk legyűrni ahhoz, hogy tovább haladhassunk céljaink felé. Sok-sok harc után mégis úgy érezhetjük, nem kaptuk meg azt amit szeretnénk, hogy az “út végén” a megérdemelt jutalom helyett csak még több harc és küzdelem vár minket. A dal a kitartásról és az örök nyughatatlanságról szól. A borítón (és a dalhoz készült szövegvideóban) ábrázolt tűz is ennek szimbóluma. 
Személyesen November 8-án, a Dürer Kert kistermében találkozhatnak velünk, ahol az addigra frissen megjelenő "EMLÉKSZILÁNK" című nagylemezünket mutatjuk be és visszük a közönség elé. Az este folyamán "AZ ÚT VÉGÉN" és az album összes dala elhangzik, meglepetésfellépőkkel megfűszerezve. A hangulatot a hazai Project for a Better Dream metalcore zenekar is fokozza majd. 
A lemezbemutató koncert Facebook-esemény linkje: https://www.facebook.com/share/yznH3XhXu8aVSBdi/ 
"AZ ÚT VÉGÉN" videóklipünket Youtube csatornánkon, az alábbi linken érhetitek el: 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr818598544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum