RockStation

Első headliner koncertjével érkezik Budapestre az Ellende!

2024. október 02. - CarolusRex666

ellende1.jpg

Az osztrák post-black horda 2011-es alapítása óta 5 lemezt jelentetett meg eddig és már a 2016-os Todbringer-rel (Halálhozó) is nagy port kavartak az undergroundban. Ennek az albumnak a folytatása az alig egy hónapja megjelent Todbringerin (Halálhozó, csak női alakban), amely szintén kiválóan sikerült. Az Ellende melankóliával átitatott, helyenként disszonáns, de mégis rendkívül magával ragadóan melodikus black metalja biztosan a fellegekig repít majd, csak hogy még nagyobb erővel zuhanj a kilátástalanság sötét bugyraiba. Harakiri for the Sky-rajongóknak kihagyhatatlan! Az eddigi legnagyobb szabású turnéjuknak ígérkezik, a budapesti állomás az A38 Hajón lesz október 16-án.

A német Groza is érkezik velük, akik talán már nem teljesen ismeretlenek a magyar közönség számára. Le sem tagadhatnák, hogy a Mgła hagyományain alapul a zenéjük, de Nadir című legújabb lemezükkel bebizonyították, hogy nem csupán egy kópiáról beszélhetünk, egyedi ízekkel fűszerezve jóval magasabb kategóriába pozícionálták magukat.

Elsőként a szintén német Servant lép majd az A38 színpadára, a korán érkezők szélvész, okkult melodikus feketefémet fognak az arcukba kapni, olyan ősök előtt tisztelegve, mint a Necrophobic. A szeptemberben megjelent új lemez, a Death Devil Magick dalai kétségkívül minden jelenlévőt ízekre szednek majd!

Jegyek ITT.

Esemény ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5418695618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum