RockStation

Albumsimogató: Dream Theater - Black Clouds & Silver Linings (VIDEÓ)

2024. január 21. - theshattered

Dream_Theater_band.jpgIdén lesz tizenöt éve, hogy megjelent a Dream Theater tizedik albuma, ami egyben az első Mike Portnoy éra utolsó albuma is lett. Habár sokaknak nem szíve csücske ez a lemez, én pont, hogy a kedvelők táborát erősítem, úgyhogy ebben a videóban erről az albumról fogok beszélni kicsit.

Tovább

Új Lazarvs vinyl érkezik!

420607181_935928591230861_5666096378308646320_n.jpg

Az egykori Apey And The Pea néven működő Lazarvs első albuma a Devil's Nectar tavaly volt tíz éves. Ezt ünnepelendő a zenekar vinylen újra kihozza az albumot.  A pikantériája a dolognak, hogy az album 250 darabos limitált számban lesz kapható, teljesen új desgin-nal! Ha pedig nosztalgiázni szeretnél, kattints IDE, ahol Mi is megemlékeztünk az album jubileumáról.

Tovább

Gitáros hiányban az Asking Alexandria

asking-alexandria2024.jpg

A brit metalcore csapatnak, az Asking Alexandrianak sem indul könnyen az éve, ugyanis az alapító gitáros Ben Bruce elhagyja a csapatot. A zenész saját maga döntött a távozás mellett ugyanis inkább a családjára szeretne koncentrálni. Hogy kit fog a helyére állítani a zenekar, egyelőre rejtély,de kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Tovább

Green Day - Saviors (Reprise Records, 2024)

394568402_862445521914858_5781188411660642105_n.jpg

A punkok soha nem halnak meg! Az amerikai punkok meg aztán pláne nem. A punkok, jöhet bármilyen nehéz helyzet túl élnek mindent és fent tudnak maradni, ha igazán élni akarnak. Erre rengeteg példát láttunk már, nem csak Amerikából. De most említsünk meg egy konkrétat, hiszen a napokban jelent meg a Green Day legújabb, tizennegyedik stúdióalbuma. Itt a Saviors!

Tovább

Jön az Ingested új lemeze, itt az első előzetes!

ingested-2024-by-eduardo-ruiz-1536x1024-1.jpgBejelentette a következő albumának érkezését a már magyar rajongók előtt sem ismeretlen brutál brigád, az Ingested. A The Tide Of Death And Fractured Dreams címre keresztelt anyagról, ami április 5-től lesz mindenki számára elérhető, a Paragon Of Purity mutatta meg elsőként magát. Ez alapján a friss termés sem lesz egy könnyed sétagalopp!

Tovább

Crown Of Horns címmel itt a Judas Priest harmadik új dala

judas-priest-1009.jpgMárcius 8-án a Sony Music gondozásában jelenik meg a Judas Priest új nagylemeze, az Invincible Shield. Erről korábban két dalt, Panic Attack és Trial By Fire címmel már megmutattunk. Most azonban befutott harmadik csapás is, melynek címe Crown Of Horns. Alább az új dal meg is hallgatható, a korábbi előzetesekkel egyetemben.

Tovább

Új Godgiven szövegvideó: Diract

godgiven-9565.jpgAz elmúlt időszak jócskán megzilálta a Godgiven zenekart: családi, megélhetési, földrajzi stb. tényezők miatt jelenleg jóformán távkapcsolatban tudunk működni. Emiatt, jobb híján a 2021-es Not that Godly album megjelenése után szinte azonnal nekikezdtünk a következő lemezanyag megírásának, amibe annyira belelendültünk, hogy mára bő két lemeznyi dalnál tartunk. Persze ennyit egyszerre kiadni nekünk is sok lenne, így apránként, single-ök és EP-k formájában vezetjük fel a készülő nagylemezt az elkövetkező időszakban.

Tovább

Friss dalt villantott az Vltimas, itt a Scorcher

vltimas-2023-_jolanda-siemonsa.jpgMásodik lemezére készül a csupa nagynevű zenészből álló Vltimas. Az David Vincent (ex-Morbid Anger), Blasphemer (ex-Mayhem) és Flo Mounier (Cryptopsy) által alkotott zenekar már a második előzetes dalt adta ki az Epic címre keresztelt, március 15-én érkező anyagról, ez a Scorcher címet kapta. Ezt, valamint a már kiadott Miserere című számot lentebb tudjátok lecsekkolni. A stílust talán nem kell részletezni.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum