RockStation

Újabb nevek érkeztek a Rockmaratontól

2024. január 28. - KoaX

rockmaraton_xxx_c_szakonyi_balazs.jpg

A semmiből érkezett a Rockmaraton bejelentése, miszerint a 2024-es jubileumi fesztiválon, számos nagy fellépő mellett a finn származású Amorphis is tiszteletét teszi! De, ha még ez sem elég, akkor jön a Marduk, a Beast In Black és az Uada. Na, kellemes lett a vasárnap este?

Tovább

Meglepetés-vendég a Tool koncertjén

0tool2022_25_eredmeny.jpg

Egyre közelebb a Tool Budapestet is érintő turnéja. Mindenki tűkön ülve várja, hogy újra lássa a progresszív zene eme óriásait. Ugye emlékeztek, hogy a koncerten tilos filmezni, fotózni, de azért vannak olyan arcok, akik mernek kockáztatni, így lett megörökítve az is, hogy január 23-án csatlakozott a zenekarhoz Billy Strings, akit a Bluegrass zenekarból ismerhettek. Ti kinek örülnétek Budapesten, ha beugrana a zenekar mellé?

Tovább

Goliath címmel itt egy új Kataklysm-klip

kataklysm2023.jpeg

A Kataklysm tavaly a Nuclear Blast gondozásában adta ki legújabb anyagát.  A lemez címadó dalához a zenekar most készített egy új videót. A Goliath videóját a tovább gomb használatával láthatjátok. Figyelem! Zúzos riffek és őrületes sebesség várható! Ahogy majd Budapesten is, lévén a zenekar a Fleshgod Apocalypse társaságában február 19-én Budapestre látogat. A koncertről infókat ITT találtok.

Tovább

Jimmy Kimmelnél vendégeskedett Wolfgang Van Halen

wolfgangvh2023.jpg

Wolfgang Van Halen kellőképpen felhívta magára az utóbbi időben a figyelmet, és nem azzal, hogy kinek is a fia. A srác tényleg tehetséges, így egyértelmű, hogy helye van az egyik leghíresebb amerikai show műsorban is. De hagyjuk is a dumát, nézzük, hogy viszi tovább apja örökségét, egyedi szájíze szerint Mr. Van Halen.

Tovább

A Disturbed és a 13 éves kissrác esete

disturbed_2022.PNG

David Draiman, a Distrubed frontembere gyakran megosztja az embereket, azonban most egyértelmű, hogy ő a hónap legcukibb zenésze. Történt, hogy a zenekar koncertjén a 13 éves, Brady egy táblát tartva állt az első sorban. A szülinapját ünneplő kis srác a The Game nótát szerette volna elénekelni a zenekarral. Az énekes pedig megadta az esélyt neki.

Tovább

Érkezik az új Mötley Crüe lemez

motleycrue2023_32_eredmeny.jpg

Azt még pontosan nem tudjuk, hogy mikorra várható a legendás hajmetal zenekar legújabb albuma. A Mick Marsszal jogi csatározásokba kezdett zenekar John 5-val rögzíti az albumot, aki kitörő lelkesedéssel mesélt egy interjúban arról, hogy a lemez iszonyúan súlyos lesz, együtt írták a srácokkal közösen és alig várja már, hogy más is hallhassa, mert amikor ő hallgatja fülig ér a szája. Ti kíváncsiak vagytok egy új Mötley anyagra?

Tovább

Black Sabbath rajongók, figyelem!

giveaway4.jpg

Bírod a Sabbath-ot? Zenélsz is? Tony Iommi-t tartod a metal egyik legnagyobb Istenének? Szeretnél úgy játszani, mint ő? Oké, azért az ujjpercek maradhatnak. A lényeg...Tony Iommi és a La Bella Givieway összefogott és piacra dobtak egy spéci húrkészletet a zenész nevével ellátva. Ebből most bárki vásárolhat, de készüljetek fel, hogy a húrok vastagsága nagyon spéci!

Tovább

Beast In Black │ Gloryhammer │ Brothers Of Metal @ Gasometer, Bécs, 2024.01.23.

Rumcájsz-metál, Rhapsody paródia és A Fenevad

bib_becs2024_2.jpg

A finn-magyar-görög Beast In Black a tavalyi Európa-turné után alig egy évvel ismét útra kelt. Bár új nagylemezük egyelőre nincs, szinte minden koncertjük teltházas idén is. A frissített programmal és új vendégzenekarokkal kiálló csapatot Bécsben kaptuk el.

Tovább

Már nem kell sokat várni a The Chisel új lemezére, itt egy friss dal!

thechisel2024.jpgMár a negyedik előzetes vándorolt ki a The Chisel új nagylemezéről, a február 9-én megjelenő What A F*cking Nightmare-ről. A punkok a Bloodsuckert vélték a megfelelő nótának a promóhoz így a megjelenéshez közeledve és be kell vallani: igazuk volt. Ez egy igazi, tahó punkhimnusz. Csapassátok!

Tovább

Az Evanescence történelmet írt

evanescence_2021.jpg

Nem is akármilyet! Emlékeztek a kétezres évek egyik legnagyobb slágerére, amit még ma is szívesen játszanak a rock zenével foglalkozó rádiók? (Igen, külföldön van ilyen, csak kis hazánkban nincs). A Bring Me To Life a Spotify-on átlépte az egymilliárdos meghallgatást. Azért lássuk be, hogy ez nagyon sok hallgató, tényleg. Büszke lehet a zenekar erre az eredményre. Alább hallgassuk is meg.

Tovább

Közös számot adott ki a Bad Omens és Poppy

omens-x-poppy-bryan-kirks.jpgElektronikával (és persze némi húzós riffel) telített friss klipes tételt adott ki a Bad Omens és Poppy. A metalcore brigád és az énekesnő a V.A.N. című számot oldották meg közös projektként, ami a zenekar új nagylemezén, a Concrete Foreveren fog majd ott figyelni. Ha bírod a modernebb, netán indusztriálisabb témákat, semmiképp ne hagyd ki!

Tovább

Aljas mód karmol az új Skeletal Remains dal

skeletal-remains-2023.jpgEgy újabb dallal jelentkezett a Skeletal Remains. A death metal gőzhenger a számot a soron következő nagylemezükről a Fragments of the Ageless-ről villantotta meg, ami nőnapi kedvességként, március 8-án landol majd a polcokon és platformokon. A To Conquer the Devout és annak minden aljas, mocskos témája lentebb csekkolható le a hozzá készített videó társaságában.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum