RockStation

Hallgasd meg a Crimson Glory visszatérő új dalát!

2024. január 28. - moravsky_vrabec

crimsonglory2023.jpg

Váratlan, de annál örömtelibb hír volt pár hete, hogy hosszabb szünet után visszatért a Crimson Glory. Most végre az egyik új dalukat is meghallgathatjuk.

A kultikus progmetal csapat már tíz éve nem mutatott életjelet, most egy új gitárossal és énekessel térnek vissza. Az eredeti felállásból hárman is itt vannak: Ben Jackson gitáros, Dana Burnell dobos és Jeff Lords basszusgitáros. A friss igazolások pedig Travis Wills énekes, valamint Mark Borgmeyer gitáros. Új albumról egyelőre nincs hír, de reméljük, hogy csak idő kérdése és bejelentik. Tavaly decemberben két friss dalt ígértek, a Triskaideka (ami ógörögül tizenhármat jelent) dalszöveges videója már befutott, a másikat később teszik közzé. Időközben azt is megtudtuk, hogy a friss felállás október elején, a würzburgi Keep It True Rising fesztiválon koncertezik majd először. A régi hangulat bizony jelen van a Triskaideka dalban is, mehet a piros gomb! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5218312655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum