RockStation

Utolsó lemezét készíti a kultikus Voivod

2008. február 15. - sunthatneversets
A kanadai Voivod tavasszal stúdióba vonul, hogy elkészítse az utolsó albumot, amely a 2005-ben, vastagbélrákban elhunyt alapító-gitáros, Denis „Piggy” D’Amour által írt dalokat tartalmazza. A csapat hivatalos oldalán ez áll:
 
"Tizenhárom dal maradt, amelyet Piggy-vel írtunk, és még ki akarunk adni. Away és Snake tavasszal veszi fel a maradék nótákat, és minden jelenlegi és egykori zenekari tag szerepel majd a korongon, hogy tisztelegjen Piggy előtt, és azon 25 évnyi örökség előtt, melyben ötvöződött a kísérletezős metal zene a rockkal és punkkal. Jean-Yves Theriault (Blacky) és Eric Forrest (E-Force) örömmel vállalták, hogy basszusgitároznak majd Jason Newsted mellett. Az utolsó lemezt a The End Records és a Nuclear Blast fogja megjelentetni. Mindezek után a csapat még ad néhány koncertet, melyen elköszön a rajongóktól, majd befejezi karrierjét."
 
Számomra ez egy nagyon szomorú bejelentés!
 
/forrás: heavymetal.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr56340091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum