RockStation

Rocker Velvet

2008. február 26. - sunthatneversets
Miután a Korn tagjainak sorából bő egy hónapja James "Munky" Shaffer gitáros lépett le személyes és családi okokra hivatkozva, most olvasom a hírt, hogy a gitáros már ennek az írásnak az estéjén azaz február 23-án egy milánói koncerten újból csatlakozik társaihoz. Namármost! Vagy anyuci bocsátott meg otthon ilyen hamar, vagy az álhír is jó hír. Mert olyat már láttam, hogy valaki évekkel a kilépés után csatlakozik újra társaihoz, de olyat még nem, hogy egy hónap múlva. Gyanítom azért, hogy az utóbbiról lehet szó és nyílván egy Korn fan sem karmolta véresre magát otthon, vagy esett bipoláris depresszióba, de azért ez mégiscsak a rajongó hülyére vétele.
 
A múlt héten volt ám jobb is! A hírnevének csorbulásán már évekkel ezelőtt túlesett Stratovarius mindenese Timo Tolkki előbb tragédiaként aposztrofálva bejelentette, hogy Saana-Warrior Of Light című rockoperája masterszalagja eltűnt. Majd kijelentette, hogy felbontja szerződését azzal a kiadóval amely az anyagot megjelentette volna és lehet, hogy az internetről lesz letölthető! Kérdem mi, ha egyszer az egész eltűnt? Aztán egy újabb csavarral közölte, hogy március 14-én megjelenik az album. Még egyszer kérdem mi, ha egyszer az egész eltűnt? Most vagy olyan kőegyszerű vagy szar az egész, hogy két nap alatt feljátszotta még egyszer, vagy tudja, hogy egy kis felhajtással talán több adható majd el belőle. Az, hogy a fanatikus rajongó felvágja otthon az ereit a hírek hallatán az smafu!   
  
Legközelebb, lehet hogy már olyanokat is hírként közölnek, hogy James Hetfieldnek hasmenése volt, vagy Bruce Dickinsonnnak reggel ébredés után büdös a szája.

Mivel a női rocksztárok még viszonylag kevesen vannak az első villantásra lehet, hogy még várni kell egy keveset.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr35354829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum