RockStation

A Coldplay Magyarországon

2008. május 28. - sunthatneversets

Szeptember 23-án a Papp László Sportarénában ad koncertet az angol Coldplay zenekar. Hogy ez a hír itt szerepel az még szerintem is képezheti vita tárgyát. De, ha a U2 szerepelhet nálunk, akkor ők is. Bár pár rajongónál már az összehasonlítás is biztosan kiveri a biztosítékot.
Ettől azonban még tény, hogy a pár éve a mainstreambe berobbant együttes 30 millió eladott lemezzel világsztár kategória. Rövidesen megjelenik új nagylemezük, melyet a legendás Brian Eno( U2 ugye) producelt és a Viva La Vida Or Death And All His Friends címre keresztelték.

A CD-hez csatlakozó turné június 23-án indul a Madison Square Gardenben egy ingyenes, csak rajongói bejutást biztosító koncerttel, hogy 2008. szeptember 23-án Budapestet is elérje. Mindenképpen érdemes tudni, hogy a magyarországi fellépésre a jegyeket június 5-étől árusítják a Ticketpro országos hálózatában.

Az új lemezről íme az első egyébként ingyenesen is letölthető (de nagy divat már) dal klipje a Violet Hill.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9491878

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: alternatíva 2008.06.12. 23:59:11

A Halál barátai és Viva La Vida röviden Őszintén megmondom, olyan ember írja ezt a cikket, aki sokáig nem nagyon kedvelte a Coldplayt. Mostanában kaptam rá, de a gyorsmódszerrel válogattam, nem hallgattam végig az albumokat, szóval ezt jó tudni, amikor a…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The_ExilE 2008.05.28. 17:35:00

Ott leszek! =)
Már egy ideje várok rájok... ^_^

sallai gábor 2008.09.06. 10:15:08

Szerintem a Coldplay-t nyugodtan lehet a legnagyobbak közé sorolni,mivel a zenéjük nagyon sok embert megfog. aki nem ismeri annak csak ajánlani tudom,mert nagyon jóó :)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum