RockStation

AngelZ koncert a Wigwamban

2009. július 25. - SAABI

ANGELZ KONCERT

2009. július 28. 20 óra  Wigwam Rock Club

Sztárvendég Szekeres Tamás

Vendégzenekar  Face Melters

Az AngelZ leginkább a modern, dallamos rock zenét képviseli. A pont fm csinos műsorvezetője, akit Vasmacskaként ismer az ország, zenekarával koncertezik a Wigwam – ban.

 

 

Az idén az év énekesnőjeként jelölt hölgy még testvérével Z. Kiss Zalán – nal alapította a csapatot.

Már gyerekkorunkban elhatározták, hogy a zenének szentelik életüket. Számos fellépés, verseny és tapasztalat van mögöttük. Az egyik legkiemelkedőbb elismerést a 2001-es Pop- Rock Fesztiválon kapták, ahol a zeneszerzői díjat nyerték meg!

2006. júniusában megalakult az AngelZ formáció, mely a Kőbányai Zenei Stúdiónak köszönhető, hiszen a tagok itt talált egymásra mind baráti, mind zenei értelembe véve!!! Svajcsik Kristóf(gitár) Papp Zoltán(basszusgitár). A sors úgy hozta , hogy a dobos Markó János lett, aki igazi rock & rollt hozott a dalokba...:) 2006. szeptemberében ajánlatot kaptunk az első lemez felvételére, majd novemberben stúdióba vonult a banda.

2007. Februárjában megjelent a HETEDIK ÉRZÉK c. 1. AngelZ album! A lemezen közreműködik Szekeres Tamás gitáros, zeneszerző is!                                   

A lemezbemutatóra 2007. február 24-én Petőfi Csarnokban került sor A Prognózis zenekar 25. jubileumi koncertje előtt! A 2007-es év ezután váratlan fordulatokban volt gazdag. Viki külföldre utazott, így a zenekar sajnos 2008-ig kénytelen volt szünetelni.

2008 - ban Viki hazatért, majd a Pont Fm 88.1 Rock és Sport adónál társműsorvezető lett a Rocközön c. interaktív műsorban.(a Vasmacska nevet kapta a hallgatóktól) A zenekar is felfrissült> A basszusgitáros Hajba Imi, a ritmusgitáros pedig a fiatal és tehetséges Knizner Tomi lett. 2008. augusztusától az AngelZ újra aktívvá vált, folyamatos klub koncerteket adnak Budapesten, de, ha figyeled a helyszíneket, akkor Bp-en kívül is találkozhatsz a zenekarral!

Jelenleg a következő  lemezen dolgoznak, szeptemberben vonulnak stúdióba. A koncerten már szemezgethetnek az új dalokból a koncertre járók…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr711267007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum