RockStation

Slytract – A Hypocrisy előtt [KONCERTAJÁNLÓ]

2010. február 08. - SAABI

Melegh Gábor a Slytract zenekar frontembere jelentkezett az alábbi hírekkel:

2010. 02. 18-án csütörtökön a SLYTRACT mint előzenekar fog fellépni a hazánkba látogató svéd death metal legenda, a HYPOCRISY előtt!!! A felállás a következő: /SLYTRACT (HUN) – SURVIVORS ZERO (FIN) – HYPOCRISY (SWE)/. Helyszín: Budapest, Diesel Club, kezdés: 19:00. A koncert a Long Time, No Death…Europe 2010 turné pesti állomása lesz ahol sok klasszikus mellett a tavaly megjelent, vadonatúj HYPOCRISY nagylemez – A Taste Of Extreme Divinity - kerül bemutatásra! Korlátozott számban 4.900 forintos áron rendelhetők jegyek a zenekartól az alábbi kontaktokon, mindenki nyugodt szívvel vegye igénybe a hír alján található címeket és kontaktokat ezzel is támogatva az estét! Szeretettel várunk mindenkit, az év egyik legnagyobb bulijára!

A továbbiakban egy értékelést szeretnék közzétenni a 2009-es év kapcsán. Kemény munkával, rengeteg energiával, és sok - sok változással telt számunkra a 2009-es év ugyanakkor mondhatom, hogy komoly eredményekben volt gazdag. Mindent, amit szerettünk volna megvalósítottunk és megalapozásra került a jövő is, az új lemezt, a kiadót és az ezzel kapcsolatos legfontosabb dolgokat illetően. Ezért mindenkinek nagyon köszönjük a támogatást, a rajongóktól kezdve mindazoknak, akik valamilyen módon foglalkoztak a zenekarral, figyelemmel kísérték annak tevékenységét. Nagyon hálásak vagyunk ezért, a zenekarba vetett hitért, és kitartásért. Hogy ne csak üres szavaknak tűnjön bárkinek amit írok, el kell hogy mondjam azt is miért vagyok ilyen hálás. Sajnos rengeteg dolog tudatosan befolyásolja, és ezzel teszi tönkre, mindazt amiben élünk, vagyis a jelent. Az egészen apró dolgoktól kezdve az igazán nagy dolgokig mindennek jelentősége van, még akkor is, ha nem gondolunk bele és a könnyebb utat választva feladjuk, becsapjuk magunkat vagy épp a másikra mutogatunk. Mindannyian tudjuk mivel okozunk kárt és mivel nem, kezdve a már gusztustalanságig hatoló illegális letöltésekkel, az ebből eredő, nagyon komoly problémákig. Ez most csak egy konkrét példa volt, nem kizárólag erre gondolok, miközben ezeket a sorokat írom.  Tudnunk kell, hogy minden mögött az érdekek húzódnak, a puszta érdekek, világossá téve a képletet. Nos ez az a képlet amit ismernünk kell, és tudni helyesen használni, mely alapján megalapozhatunk, felépíthetünk és használhatunk egy rendszert ami határozottan működik és amibe hitünket vetjük. Nos ez az a rendszer amiért én hálás vagyok amit úgy hívnak, hogy SLYTRACT. Ezt a rendszert és az ebbe vetett hitet köszönöm mindenkinek, aki tudja, hogy mi a célunk, merre tartunk, és hogy mit akarunk elérni. Nem célom az okoskodás, a mások helyett való döntés, főleg nem így interneten keresztül, viszont örülök, hogy ezt most megoszthattam, ezzel indítva a legújabb évet. Köszönöm a figyelmet. A további friss infokat figyeljétek a SLYTRACT zenekar myspace oldalán, csekkoljátok a már fixes 2010-es turnédátumokat, és ne feledjétek: Never stop, make it yourself!

 


Kontaktok a jegyrendeléshez:

slytract [kukac] gmail.com

galantaytamas [kukac] gmail.com

locked [kukac] vipmail.hu

powerground [kukac] gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr541738261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum