RockStation

Holnaptól MetalFest Hungary - a legfrissebb hírek!

2010. május 20. - sunthatneversets

Csillebércen már javában épül a MetalFest, szerda éjjel felállt a pár napja elhunyt legendás énekesről Ronnie James Dio előtt is tisztelő HammerWorld színpad sátra, ahol a koncertek között kizárólag Rainbow, Black Sabbath és Dio dalok szólnak majd. Ma csütörtökön megérkezik a hang- és fénytechnika, felpezsdül a munka a táborban, hogy 21-én, pénteken reggel 10-kor kinyithassuk a kapukat.

A Fesztivállal kapcsolatos főbb tudnivalók:
MetalFest éjszakai buszjárat: közvetlenül a főbejárattól a Moszkva térig! A MetalFest napközben a város minden pontjáról könnyen megközelíthető: a 90-es autóbusszal (Moszkva tér, Déli pályaudvari indulással) eljuthatsz egészen a Magas úti megállónál található fesztiválbejáratig, a 90A jelzésű járattal pedig a közeli Normafához.

A BKV nappali járatai reggel 4h 18-tól, éjjel 23h 08-ig közlekednek!A Normafától óránként indul az éjszakai 990-es járat (23h 49, 0h 49, 1h 49, 2h 49, 3h 49). Ez a járat azonban várhatóan nem lesz elegendő, ezért a MetalFest szervezői a főbejárattól (Magas úti megálló) éjszakai buszjáratot indítanak. Az éjszakai MetalFest busz 23h 00-tól egészen reggel 4h 00-ig folyamatosan közlekedik, de legalább félóránként. Igény esetén mentesítő járattal is készülünk. A MetalFest buszjegy ára: 300 Ft. Éjjel-nappal megvásárolható a jegypénztárban!

Megérkeztek a MetalFestes cuccok és nagyon állatul néznek ki! Kétféle fesztiválpólót és női pólót, kapucnis pulóvert, inget, baseball sapkát, valamint autós matricát szerezhetsz majd be a MetalFest hivatalos shopjában, ahol a fellépő bandák pólóit, CD-it és egyéb kegytárgyait is megvásárolhatod! A kíméletlen időjárás veszélye miatt az utolsó héten át kellett rendezni a fesztivál teljes területét, így megszűnt a VIP rész, és a dedikáló/shop sátornak is új helyet kellett találni. Emiatt a dedikálások időpontjait is újra egyeztetni kellett a fellépőkkel. Részletes infót a helyszínen, a shop sátornál találsz majd!

A jegyelővétel május 20-án estig tart. Javasoljuk, hogy váltsd meg előre a belépődet, hiszen így spórolhatsz is és biztosíthatod helyed 2010. metal fesztiválján! Jegyek minden jobb metal boltban és az összes jegyirodában kaphatók!

Jegyár elővételben: 3 napos bérlet 12.990 Ft, napijegy 7990 Ft!
Péntek reggeltől a fesztivál bejáratánál tudsz jegyet vásárolni!
Jegyár a helyszínen: 3 napos bérlet 14.999 Ft, napijegy 8999 Ft!
Üdülési csekkel a helyszínen is tudsz belépőt váltani.
Üdülési csekkel a bérlet 15999 Ft, a napijegy 8999 + 1000 Ft kezelési költség!

Az előzetes szállásfoglalásokat lezártuk, ám a helyszínen még szerezhetsz fedett szállást. Keresd a szállásközpontunkat a kemping területén!

A svéd Sabaton vasárnapi Csatahajóján sem fogsz elázni, ugyanis a Zrínyi hajó is fedett!

A www.hammerworld.hu honlapról letölthető a frissített MetalFest programot és térképet tartalmazó PDF file. Érdemes kinyomtatnod, mert a korábban elkészült hivatalos műsorfüzethez képest történtek utolsóperces változások!

Rendkívül fontos! A MetalFest területén is nagyon komolyan tartsd be a tűzgyújtási tilalmat, a lezárt területeket pedig kerüld el! A ritkán használt erdős területen ráadásul fokozott a kullancsveszély! Sajnos a várható időjárással kapcsolatos előrejelzések továbbra is ellentmondásosak, bár javuló, de változékony időt ígérnek. Öltözködj rétegesen, és készülj esőálló, meleg ruhával is!

A MetalFest Open Air Hungary történéseiről Magazinunk írásos és képes beszámolókkal is jelentkezik, így érdemes lesz naponta vissznézni hozzánk!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr692018429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum