RockStation

Angertea - EP, klip és egyebek

2010. július 01. - sunthatneversets

Az Angertea-ből Mihály Gergely jelentkezett az alábbiakkal:

Már elég régen jelentkeztünk efféle hírlevéllel, szóval épp itt az ideje. Ami az új EP-nket illeti, eléggé elhúzódtak a felvételek, de sikerült befejezni mindent, most pedig a kemény várakozás időszaka jön. Ugyanis Neil Kernon producer „kicsit” elfoglalt ember, és várnunk kell a sorunkra, amire megkeveri a dalokat. Szóval a megjelenést illetőleg pontos dátummal nem tudunk szolgálni, de valószínűsíthető a szeptember, október, talán november. Legyünk türelmesek, meg fogja érni! Az EP megjelenésével egy időben jön majd ki a legújabb klipünk, amit a Streams című dalunkra fogunk forgatni még a nyáron. Úgy tervezzük, hogy a netről ingyenesen letölthetővé tesszük majd a cuccot, de persze lesznek limitált példányszámban cd-k is a fanatikusoknak, és promóciós célokra.

Kisebb-nagyobb sikerekkel lezajlott a tavaszi turnénk! Köszönjük azoknak, akik ott voltak valamelyik állomáson és támogattak bennünket! Most kicsit visszafogottabban fogunk koncertezgetni. Természetesen a köcsög „nagy” fesztiválok egyikén sem fogunk ezúttal se játszani. Persze jó szórakozást kívánunk mindenkinek a szokásos fesztiválzenekarok tízezredik szokásos koncertjéhez! Ami biztos, hogy lesz egy július 31-edikei budapesti Tündérgyáras klubkoncertünk a Shapat Terror-ral, játszunk a Fekete Zaj feszten augusztusban, és szeptemberben lesz egy Hódstock Fesztiválos fellépésünk Hódmezővásárhelyen.

Ami még újdonság lehet, hogy remélhetőleg szeptember elejére teljesen megújul a honlapunk és a myspace oldalunk. Még egy kis érdekesség… A Twenty-Eight dalunk fotós klipjében van egy kis rejtett poén. Ha 2:45-nél kimerevítitek a képet, megtudhatjátok, miről is szól igazából a dal:-).

www.myspace.com/angertea
www.angertea.com
angertea@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr212122273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum