RockStation

Isten Háta Mögött - Koncert és hírek

2010. szeptember 03. - sunthatneversets

A zenekar megváltoztatja a nevét: mostantól az egyszerűség és a Facebook kedvéért 'Isten' néven játszunk nektek. Röviden 'I'. Ezt csak a miheztartás végett. Továbbá beszámolnánk arról, hogy végre itt a nyár, kezdődnek a fesztiválok, játszunk mindenhol, minden időben. Elég jó lesz, köszünjük mindenkinek, aki majd támogat minket ezen a nyáron is, sokan lesztek, sokat fogtok énekelni, mi meglepően sokat fogunk dedikálni, és természetesen jól fogunk járni anyagilag is. Meg lesz egy csomó eső. Ennyit 2010. nyaráról.

Az őszt viszont, ha majd egyszer igazán megjön, azzal fogjuk ünnepelni, hogy meghívatjuk megunkat az A38-ra, és szeptember 9-én lejátszuk a lejátszandót a hajó gyomrában. Igen, nem a tetején. És ugye itt jön a lényeg: ezen a koncerten láthatjátok egy jó ideig utoljára szegény Csabinkat, valamint ezzel egyidőben itt fogja elorozni az ő helyét Sándor Danikánk, az új ihm-tag. I-tag, bocsánat. Vendégünk a DAV lesz, meg egy sötét kis csönd. Ó, és figyeljetek, mindez ötszázért, amit le is ihattok. Túl sok a jóból!

Úgyhogy, ha bárki otthon marad, kívánunk neki remek programot az otthonüléshez. Ja, a lemez halad, köszönjük az érdeklődést, a szakmának még annyit, hogy jelenleg nem használunk pro tools-t.

2010.09.09 IHM, Dav Trio
A38 hajó
Beugró: 500Ft !!!LEFOGYASZTHATÓ!!!
20:00 kapunyitás
20:30 Dav Trio
21:50 IHM

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr942267467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum