RockStation

Sabaton, Alestorm és Steelwing a Club 202-ben [KONCERTAJÁNLÓ]

2010. október 07. - sunthatneversets

A svéd Sabaton szinte már hazajár Magyarországra. Tavaly a Hammerfall vendégeiként jártak nálunk, míg idén májusban Csillebércen a MetalFest keretében zúztak egy nagyot. Sőt, mindezt megfejelve egy Dunán úszó hajón adtak egyórás koncertet és dedikálták éppen megjelenő új albumukat a Coat Of Arms-ot. A militarista power európai helytartói szeptember kezdték meg az új album Európai turnéját. A World War Tour 2010 keretében november 14-én ismét hazánkba érkeznek, hogy lebontsák a Club 202-t (ex-Wigwam). A rendkívül intenzív koncertjeiről híres csapat imád Magyarországon játszani, mert a hazai közönség mindig kitesz magáért.

A Sabaton mellett még egy svéd banda is tiszteletét tesz a koncerten, hiszen a májusi MetalFest után a Club 202-ben is fellép a Steelwing, akik a tradicionális  heavy metál mellett teszik le a voksukat. Lord Of The Wasteland című debütálóalbumuk áprilisban jelent meg.  Hogy ne legyen teljesen svéd est ez a novemberi vasárnap arról a Skóciából érkező Alestorm gondoskodik, akik a Sabatonhoz hasionlóan power metálban utaznak 

A Hammer Concerts bemutaja, 2010. november 14., Club 202 (ex-WigWam)

Sabaton (SWE), Alestorm (GBR), Steelwing (SWE)

Jegyár elővételben 3990 Forint, a helyszínen 4990 Forint.                  

                                                                                     

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr242354531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum