RockStation

2/3 Nirvana az új Foo Fighters lemezen

2010. október 27. - Norbert K

A Nirvana két állva maradt tagja ismét együtt dolgozik majd, ugyanis Krist Novoselic (ex – Nirvana basszusgitár) vendégszerepel majd a Foo Fighters készülő lemezén, melynek alapítója Dave Grohl, egykori dobosa a triónak. Emellé már csak hab a tortán, hogy a Nevermind egykori producere, Butch Vig tölti be ismét ezt a szerepkört az egyelőre még cím nélküli lemezen, és a várható megjelenés 2011 (május), vagyis éppen 20 évvel az 1991-ben megjelent Nirvana-klasszikus után. Dave elmondása alapján ez lesz a „legsúlyosabb” lemezük, az eddig felvett 7 számnál egyáltalán nem használtak akusztikus gitárt. Kíváncsian várjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr12403003

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Legfaszább koncertpromó evör! 2010.11.10. 11:05:03

A Foo Fighters jövőre új albummal jelentkezik, amelynek munkálatai jelenleg is zajlanak, az énekes-gitáros Dave Grohl házistúdiójában. A hangulat rendkívül családias lehet azok a képek és videók alapján, amiket Grohl sajátkezűleg postol a zenekar Faceb...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum