RockStation

Storyum - Megjelent az Insomnia

2010. november 19. - sunthatneversets

Storyum. Kevesen ismerik Magyarországon ezt a pozsonyi csapatot. Ezen az állapoton hivatott változtatni az Insomnia című lemez, amely novemberben jelent meg az Edge Records kiadásában.

A zenekar myspace oldalán "aréna rock" csapatént mutatja be magát. Kissé csalóka ez a műfaji meghatározás, de találnánk-e megfelelő kifejezést olyan muzsikára, amelyben alternatív, dark, progresszív és nem utolsósorban igen dallamos rock keveredik modern és északi metal elemekkel, popos és gitárhősös attitűdökkel, sőt, paradox módon mainstream és indie ízekkel? Nos, ha a Storyum által használt zenei palettát vesszük alapul, a célközönség is igen széles spektrumon mozoghat.

A Storyum 12 tételes bemutatkozó albuma megtalálható minden lemezboltban és Szlovákiában is elérhető. Készül a lemezt támogató első videoklip is, amelyet hamarosan megtekinthet a nagyközönség. Koncertinfo a december elején startoló új weblapon, a www.storyum.com címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr532458544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum