RockStation

Budapesti metalszilveszter a Kék Yukban [KONCERTAJÁNLÓ]

2010. december 30. - sunthatneversets

Ha azon kell gondolkodnom, hogy melyik volt életem legjobb szilvesztere, akkor le kell tennem a voksot az mellett, amelyiken a következő két dolog játszotta a fő szerepet: metal és italozás. Mindezt igen ritkán kaphatja meg az ember egy szórakozóhelyen. Vagy a zene rossz, vagy a szeszáraktól megy fel a pumpa, vagy csak egy simán ócskán muzsikáló, puccos helyen kötünk ki (valami idióta haver vagy barátnő miatt).

Nyilván akad még pár fontos partykellék is a fentieken kívül, de aki eljön a Kék Yukba december 31-én, az garantáltan megkapja a két legfontosabb elemet. Az esti első felvonást a Effrontery adja, akik komplex death metalban erősek, és a programjuk már a jövő évi új dalokra fog épülni. A második kanyarban a Stonedirt érkezik, akik magyar hon „legdélibb” bandája, ráadásul, ha bulizásról van szó, nem ismernek tréfát. Ezen estén különleges programmal készülnek mindazoknak, akik mulatni akarnak december 31-én. Az est főfogása a Watch My Dying lesz, akik ezen éjszaka minden olyan dalt előkaparnak, amely fontos szerepet játszott a zenekar történelmében. A Kék Yukas WMD bulik mindig ötcsillagosak, azonban most megfejeljük mindezt némi extra színpadi kellékkel, projektorral.
Azonban a koncertek után sem kell hazarohanni, mivel negédes dallamok és fülbemászó billentyűfutamok nem lesznek, viszont koszos riffek, vad tempók, csordavokálok és SZESZ igen. És meddig? Amíg a nép is azt akarja…

Watch My Dying | Stonedirt | Effrontery
A koncertek után rockbuli és eszméletvesztés kifulladásig!!!!

METAL SZILVESZTER Kék Yuk
2010.12.31. 20:00 - ?
Blue Hell – Kék Yuk
Budapest, III. Fényes adolf u 28. | www.yuk.hu | +36.30.495.8016
jegyelővétel: 1500 HUF - Headbanger, Viking, Shark, Cd Pince, Hammer
helyszínen: 2000 HUF    (Nile jeggyel a Metal Szilveszter ingyenes.)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr962546755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum