RockStation

Gary Moore emlékest!

2011. április 27. - sunthatneversets

Most pénteken egy nagyszerű muzsikus, a nemrég elhunyt zseniális gitáros-énekes, Gary Moore emléke előtt tiszteleg a Crazy Mama Music Pub! Az este házigazdája az Empty Rooms (Gary Moore Cover Band) lesz, akik a felejthetetlen dallamokkal hajtanak fejet példaképük előtt. Vendégeket is hívtak, hogy méltó módon idézzék fel Gary Moore fantasztikus pályafutását, így április 29-én fellép Nagy Gaby (NagyGaby Band), Kiss Zoltán (Iron Maidnem, Zöld a Bíbor Band), Mr. Basary (Örökség, ex-Kormorán), Szabó Miklós (Örökség, ex-Kormorán), Sárvári Vilmos (P.Mobil), Magasvári Viktor (Beatrice), Závodi János (Piramis) és Práder Vilmos (Ismerős Arcok).

2011. 04. 29. péntek
Gary Moore emlékest
Empty Rooms (Gary Moore Cover Band)
Vendégek: Nagy Gaby, Kiss Zoltán, Mr. Basary, Szabó Miklós, Sárvári Vilmos, Magasvári Viktor, Závodi János, Práder Vilmos
Kapunyitás: 19 óra
Belépő: 990,-Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr62860373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum