RockStation

VI. Veréb fesztivál

2011. június 24. - sunthatneversets

Az idei nyár sem telhet el Veréb fesztivál nélkül! Július 29-én és 30-án a csornai kempingben várják a fesztiválozni vágyókat, immáron a hatodik alkalommal. A szervezők ezúttal a környékbeli fiatalokat is bevonták a program összeállításába, hiszen szavazataik alapján került fellépők közé a 30Y, az Alvin és a mókusok és a Supernem. Továbbá hallhatóak lesznek: Prosectura, Rózsaszín Pittbull,  Insane, The Grenma, Bohemian Betyars, Kocsmazaj, Hisztéria, Végállomás és még sokan mások…

 

Egy fesztivál azonban nem csak a koncertekről szól, ezért egyéb hangulatfokozó programokon is részt vehettek. Például a Stand-up Comedyn Felméri Péterrel vagy a koncertek utáni levezető partikon. Ezek mellett sok-sok játékos versenyt is rendeznek, melyek résztvevőit - a várható hőséget figyelembe véve - megfelelő hőmérsékletű itallal jutalmazzák.

 

A jegyárak sem fognak nagy meglepetést okozni azoknak, akik már jártak valaha a fesztiválon. Fontos! Jegyek kizárólag a helyszínen kaphatók. amelyek tartalmazzák a sátorozás díját is. További információk a Veréb fesztivál hivatalos honlapján:
www.verebfeszt.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr983010360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum