RockStation

A Wishstory folytatódik!

2012. január 10. - sunthatneversets

A Dying Wish-ből Papp Lajos jelentkezett hírekkel:

A tavalyi év nagyjából azzal telt, hogy újra felfedeztük magunknak a Dying Wish-t! Remek hangulatú próbákon tanulgattuk újra kedvenc dalainkat, Krisztián új dobosként pedig tökéletesen beilleszkedett a bandába! Túl vagyunk már néhány koncerten, meglepő, de olyan érzés volt, mintha el sem telt volna a legutolsó DW buli óta négy év! Főleg, hogy az év végi záró koncertünk Debrecenben milyen fantasztikusra sikeredett!

2012-ben is megpróbálunk minél többet játszani, januárban rögtön a legendás Gothica fesztivállal nyitunk, ami mindig hatalmas élmény volt számunkra, reméljük most sem lesz másképp! Mióta újra összehoztuk a bandát, már rengetegen nyaggattak bennünket, hogy mikor lesz új lemez! A közel jövőben még nem várható tőlünk hosszabb lélegzetvételű anyag, viszont február második felében tervezünk rögzíteni egy új dalt, amit tavasz elején mutatunk be a nagyérdeműnek! A Facebook oldalunkon értesülhettek erről az eseményről, és még sok más érdekességről a zenekarral kapcsolatban!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1003533129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum