RockStation

Slipknot: Újabb hírek a pokolból

2012. június 11. - KoaX

slipknot.jpg

Újabb hírekkel szolgálhatunk a pokolból. Nem, ez most nem a mai gáz-szivárgós, sulis hírnek egy leányvállalata. A Slipknot névre hallgató szörny brigád nyilvánossá tette a július 24-én megjelenő, vatta új válogatás albumának, az Antennas To Hell-nek a borítóját, és a számlistáját!  Ha még ez sem elég van egy újabb kedvcsináló videónk is!!!!!!!  Számlistához menj a továbbra!

Nos, igazából van egy véleményem az egészről, amit szívesen megosztok veled, ha érdekel!

 

Hehhheyy, ha már itt vagy , akkor csak érdekel mit firkálok.

Igazából szerintem most azt csinálják a Slipknot-tal, mint a Nirvana-val. Gondoljunk csak bele. Ki jött anno a Slipknot 10 éves jubileumi kiadása, amihez volt egy DVD, eddig nem látott videókkal. Ez teljesen korrekt, ezzel tényleg semmi baj nincs. De jött aztán az, ami már bőrnyúzásnak minősül nálam. Megjelent az Iowa 10 éves, megint csak jubileumi kiadása, amihez viszont, egy koncert DVD-t raktak. Itt a bibi, ez a koncert nem más, mint a 2002-es Disasterpieces DVD-n is látható buli. Ha esetleg valami más koncertet raknak rá, azt mondom, hogy "Jó megveszem, és akkor lesz egy plusz koncertem is" DE NEM!!!!!

Mi a helyzet a mostani albummal? Ugyan ez.... a 2009- es SIC(ness) Download-os bulit kapjuk meg a plusz CD-n. Ne értsetek félre....Imádom a szörnybrigádot, de ez akkor is kegyetlen lehúzós akció.

A borítót most nem is akarom elemezni, maradjunk annyiban, hogy egy Paul-nak állítottSlipknot band.jpg emlék borító azért sokkal jobb lett volna. Vagy esetleg, nem válogatás album kellett volna, hanem Mr. Gray ( R.I.P.) kedvenc számait rakták volna össze. Sokkal jobban illett volna ezt megcsinálni. Persze itt jön az, hogy akkor az is csak egy sajtónak eladott dolog lett volna, hogy időt nyerjenek.

A számlistával különösebb problémám nincs. Tény, a leghíresebb számok kerültek rá, de egy válogatás albumtól nem is lehet mást várni.

A nagy kérdések is itt vannak, mi lesz a bandával? Mikor lesz új album? Milyen lesz az anyag?

Szerintem, ezzel a válogatás lemezzel nyernek minimum egy évet. Corey-ék ugye tolják nagyban a Stone Sour-t, és elvileg jövő év elején már a stúdióban énekli/hörgi/üvölti az új anyagot. Reméljük így lesz, bár erősen szkeptikus vagyok, ebben az ügyben. Ahogy én látom, talán 2014 végén lesz album ( bárcsak, ne lenne igazam)

Majd 2013 végén elkezdenek dolgozni is az új anyagon, aztán csúszik egy kicsit, és így tovább. Értitek... DE MEGISMÉTLEM! NE LEGYEN IGAZAM, ÉS JÖVŐRE ILYENKOR A KEZEMBEN LEGYEN AZ ÚJ ANYAG!

Olvastam több nyilatkozatot is, ami szerint az új album olyan lesz, mint az IOWA, bár én ezt erősen kétlem. Akkor lehetett volna TÉNYLEG olyan a várható korong, ha Paul, halál után egyből neki álltak volna. Itt is csak remélni tudom, hogy nem lesz igazam..... Nem várok többet, mint egy Child Of Burning Time-os anyagnál, egy-két ordibálósabb számmal.

Addig is, mi szolgálunk friss hírekkel, és bízzunk mindenben, amiben csak lehet!

CD 1:

1. (sic)
2. Eyeless
3. Wait And Bleed
4. Spit It Out
5. Surfacing
6. People = S–t
7. Disasterpiece
8. Left Behind
9. My Plague (New Abuse Mix)
10. The Heretic Anthem (live)
11. Purity (live)
12. Pulse Of The Maggots
13. Duality
14. Before I Forget
15. Vermilion
16. Sulfur 
17. Psychosocial
18. Dead Memories
19. Snuff

Bonus CD: (sic)nesses: Live At The Download Festival, 2009
1. (sic)
2. Eyeless
3. Wait And Bleed
4. Get This
5. Before I Forget
6. Sulfur
7. The Blister Exists
8. Dead Memories
9. Left Behind
10. Disasterpiece
11. Vermilion
12. Everything Ends
13. Psychosocial
14. Duality
15. People = S–t
16. Surfacing
17. Spit It Out

 

És a végére az új videó!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr764581707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum