RockStation

Talán a második szög letépi az arcodat: Blind Myself - Négyszögöl (2012)

2012. július 30. - KoaX

Blind Myself 4.jpgEgyszer volt, hol nem volt, volt egy magyar zenekar. Miről voltak ők híresek? Kegyelmet nem ismerve ordított a srác a mikrofonba, miközben a zene meg letépte az arcodat. Lehetett szó ősi sikoly terápiáról, miközben Sólyomszemmel figyeltek, vagy a borzasztó Pomogácsok támadásról, amit akkor műveltek, amikor Budapesten 7fok volt, és eső. Boldogok voltunk, hogy még a nemzetközi szintéren is elismerik az arcokat, és van egy zenekarunk (a sok másik király banda mellett), akikre büszkék lehetünk, és verhetjük a mellünket, hogy „Igen, ők a mi fiaink”

A Blind Myself a DOWN-hoz hasonlóan EP-kben gondolkodik, és most jelentették meg az első részét a négy részes anyagnak, ami majd a Négyszögöl nevet viseli.A három számos első kiadással eszméletlen módon hadilábon állok. Minden számhoz készült egy klip is, próbálkozom így átvenni a feelinget, de nem mindig kap el a lendület.

Az első szám a Maradék.

A klip Kulka János közreműködésével készült, és a mondanivalója teljesen rendben lenne, csak Gergő hangja olyan szinten tele van effektekkel, hogy az már erősen a produkció rovására megy. Kicsit hiányzik nekem innen az ordibálás.

Aztán megtapasztalhatjuk, hogy a Fekete lovag mindig győz! A paint-tel rajzolt feelingű klip már viccesebb, mint az elődje, és a szám is erősebb, bár ez a móka metál szöveg annyira nem fekszik, de koncerteken tutira lehet majd tombolni rá, és biztos vagyok benne, hogy a fanok ordítani is fogják teli torokból, hogy „ A FEKETE LOVAG MINDIG GYŐZ”

A záró tétel pedig nem más, mint a Magyar világvége.

Itt is ugyan az a bajom, mint a Maradéknál. Anno Geri, megmutatta, hogy tud nagyon faján énekelni is, nem csak hörögni, ezért tartom feleslegesnek, ezt az új effektes irányt. Amúgy a zene itt is teljesen rendben van.

Kíváncsian várom, hogy mit fognak elénk tárni a srácok a következő EP-n. Bízom benne, hogy ez csak kis ízelítő volt, és majd most a második szögnél letépik az arcomat.

Blind Négyszögöl.jpg


A négyszögölt INNEN tudjátok letölteni!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr464685051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum