RockStation

Az árvíz miatt időszakosan bezár az A38 Hajó

2013. június 03. - sunthatneversets

a38hajo.jpg

A Budapestet hamarosan elérő dunai árvíz miatt az A38 Hajó programjai 2013. június 6. és 9. között elmaradnak. Az ezt követő, jövő heti rendezvények megtartása a hét második felében, előre láthatóan pénteken derül ki. Kérik a közönséget, hogy addig is tájékozódjanak az A38 Hajó honlapjáról, illetve Facebook-oldaláról, vagy Twitter-csatornájáról. 

Az árvíz A38 Hajót érintő fejleményeit csütörtöktől élőben lehet követni az A38 Hajó Ustream-csatornáján, illetve árvízi  napló olvasható majd az A38 Hajó blogján. A június 5-i Nonverse koncertet még biztosan megtartjuk. Az elmaradó események:

június 6., csütörtök
Maria Blumenblatt (A), Tanz Baby! (A)
Cabaret Medrano

június 7., péntek
Haelo akusztik
D-Nox & Beckers (D) – ez a rendezvény esetleg másik helyszínen lesz megtartva, további információ: www.nvc.hu
Bin-Jip

június 8., szombat
Mesemuzsika (a Weiner-Szász Kamaraszimfonikusok gyerekelőadása)
Mocsok Egy Kölykök, Fatal Error
Carbovaris
Alex Bau (D)

június 9., vasárnap
Talentométer könnyűzenei tehetségkutató és borfesztivál

Ebben az időszakban az A38 Hajó étterme és bárjai is zárva tartanak, illetve a menetrend szerinti dunai hajóforgalom is szünetel. Az elmaradó koncertekre a már megváltott jegyeket személyesen az A38 Hajón lehet visszaváltani az árvíz levonultát követő 30 napon belül. További információval az esetlegesen elmaradó koncertekről, az újranyitásról előreláthatóan pénteken tudnak információval szolgálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr335342406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum