RockStation

Lemmy már jól van

2013. június 28. - sebiszabi

Lemmy-Kilmister-of-Motorhead.jpg

Pár nap ezelőtt számoltunk be, hogy a Mötörhead frontemberének hematómája van, ami miatt több európai bulit is törölni kellett, legutóbb például egy németországi fesztivált. Ennek ellenére egy tömör és lényegretörő nyilatkozatot olvastunk az énekessel kapcsolatban: 

"Örömmel jelentjük be, hogy minden előzetes híresztelés ellenére Lemmy él, lélegzik, beszél, b****ik, iszik, eszik, olvas és nemsokára újra játszani is fog. Mint mondtuk korábban egy gyors szervizbe tolták be őt idén tavasszal, hogy néhány orvosi beavatkozást elvégezzenek. Ez az új betegség szerencsétlen időpontban érkezett, de hiszünk Lemmy 'nyugi és csináljuk tovább' gondolkodásmódjában. Lesz még nyáron több élő show is és ami a legizgalmasabb, ősszel jön az Aftershock, az új album."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr925381611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum