RockStation

65daysofstatic-koncert a Dürer Kertben

2013. október 04. - sunthatneversets

65dosmaibaum1awebjpg.jpg

A 65daysofstatic egy angol isntrumentális post- és mathrock zenekar Sheffieldből. A zenekar európai turnéja keretében ismét visszatér a budapesti Dürer Kertbe, hogy megünnepelje soron következő, ötödik stúdióalbumát, ami szeptemberben jelent meg a a Monotreme Records gondozásában. A 65daysofstatic mellett az ausztrál sleepmakeswaves is turnéra indult, visszatérve Budapestre, ahol 2012 áprilisában már adtak egy zajos és nagyon sikeres koncertet.

A 65daysofstatic 2001-ben alakította Joe Shrewsbury, Paul Wolinski, Rob Jones és Simon Wright, akik egyedi hangzást alakítottak ki a math rock és az elektronikus zene kísérleti jellegű ötvözésével. Bemutatkozó albumuk “The Fall OF Math” címmel jelent meg 2004-ben, majd az “One Time For All Time” a rákövetkező évben. 2007-benm sikerült felkerülniük az angol listákra, a “The Destruction Of Small Ideas” a 151-ik helyig vitte. Negyedik lemezük még ennél is sikeresebb lett, a 99-ik helyre ért fel a “We Were Exploding Anyway”. 2013-ban jelenik meg a régóta várt ötödik lemez, melyet egy nagyszerű európai turné követ szeptember-októberben.

A 65daysofstatic október 10-én lép fel a Dürer Kertben. A helyi előzekenarok a Sonar és a Kamikaze Scotsmen lesznek. Elővételese jegyek kaphatók a CD Pincében, a Dürer Kertben és a ticketportal.hu oldalon. További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr745550883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum