RockStation

Lengyel-magyar death metal-barátság a Showbarlangban

2013. november 14. - sunthatneversets

Oblivion.png

November 16-án ismét nagyszerű death metal buli lesz a Showbarlangban. Két kitűnő lengyel banda lesz a központban, az Oblivion és a Disorder. A 2006-ban alakult Oblivion igazi klasszikus lengyel death metal muzsikát játszik amiben egy gyönyörű szép hölgy tépi le az arcokat az iszonyat blastbeat hegyekkel. A szintén lengyel Disorder nemes egyszerűséggel elpusztít akármit és akárkit zenéjükkel.Természetesen ők sem viszik túlzásba, ők is a death metalra esküdnek csak ők talán belecsempésznek némi black metal hatást a muzsikájukba.

Persze a hazai bandák sem maradhatnak ki. Kis hazánk jelenleg élvonal vezető death metal zenekara a Kill With Hate is jelen lesz a bulin akik egyébként egy turnézáró koncertet adnak majd. Itt lesz a roppant kellemes muzsikát játszó Megazetor akik egy sokkal progresszívabb zenével nyűgözik majd le a népeket, az igényesség meghallatszik az idén kiadott EP-n, a Sandstorm in an Hourglass is.

Flyer Bloody Sabbath.jpg

Az est folyamán fellép egy nem túl öreg csapat a Whitebacon akik túlságosan sok The Black Dahlia Murdert és At The Gatest hallgattak, de hát ugye ez csak jót jelenthet... Végül egy igazán friss formáció is jelen lesz, a Gore Thrower. A Gore Thrower Halál Szanatórium 2012-ben alakult azzal a céllal, hogy nyugodt elfekvő legyen néhány halálmetál veteránnak. Az ex-Neural Booster hullajelölt házaspár mellé a Megazetoros Kliment tesók álltak be ápolónak. A felállást év végére Tomika (ex-Kill With Hate) erősítette meg basszus poszton. Az első fellépésre 2013 nyarán Arlón került sor. A banda tervei között intenzív henyélés, szórványos koncertezés és valami olcsón összetákolt hangzóanyag rögzítése szerepel. További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr885632422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum