RockStation

Enforcer - Első ízben Magyarországon

2013. november 15. - sunthatneversets

Enforcer.jpg

Február 18-án első ízben lép fel Magyarországon a svéd Enforcer, akik tökéletesen idézik fel a '80-as évek elejének heavy/speed metalját. A korai Iron Maiden intenzitását és gitárharmóniáit a klasszikus Riot dallamérzékenységével keverő fiatal srácok idén (2013) adták ki a harmadik albumukat Death By Fire címmel, a lemezhez készült videóklipet itt lehet megtekinteni:

A buli másik főbandája a hasonló vonalon mozgó kanadai Skull Fist lesz, akik Chasing The Dream címmel január 10-én adják ki a második nagylemezüket. Az Enforcer és a Skull Fist már 2011-ben is együtt turnézott Európában, de akkor a svéd Bullet társaságában, és hozzánk nem jutottak el. Február 18-án azonban nálunk is közösen emelik majd magasba a klasszikus heavy metal zászlaját.

Egy harmadik csapat is elkíséri őket a 2014-es túrára, a holland Vanderbuyst trió, akik az old school vonalat képviselik, de egy hard rockosabb, jammelősebb módon. Ha emlékszel rá, hogy a 2011-es MetalFesten hogyan nyomták el a Rock Bottom című klasszikus UFO nótát, akkor tudod jól, hogy őket is hiba lenne elszalasztani.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr805634904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum