RockStation

Ez volt 2013 a RockStation-ön

2013. december 24. - sunthatneversets

RS_logo_xmas_2013.jpg

Lassan már szokássá válik nálunk, hogy december 24-én egy pillanatra megállunk és egy kicsit hátrafelé tekintünk, hogy mégis milyen volt a lassan mögöttünk hagyott év. Mozgalmas. Ez az egy biztos. Sok szempontból talán a legmozgalmasabb az oldal közel 6 éves működése alatt, melyet január közepétől egy megújult oldalon szemlélhettetek, mely amellett, hogy a blog.hu kötelékébe tartozik, mégis valamelyes hasonlít egy önálló weboldalra is.

A napi aktualitások, hírek, videók mellett közel 250 albumkritikát olvashattatok nálunk, hogy ezek közül melyek voltak a legjobbak szerintünk, azt pár nap múlva megtudjátok.

Idén nagyon sok – több, mint 50 - interjút készítettünk még annak ellenére is, hogy az a meglátásunk, hogy a hosszabb írásokra ma már kevésbé fordít figyelmet az olvasó. Ettől függetlenül azért nagy élmény egy Anthrax, egy Meshuggah, egy Down, vagy egy Volbeat interjút elkészítése, hogy a többiről ne is beszéljünk.  

Amiben idén talán a legszorgalmasabbak voltunk, az a koncertek látogatása. Több, mint 100 koncerten, fesztiválon voltunk jelen, tudósítottunk róla és eljutottunk néhány külföldi nagy fesztiválra is Ausztriába, Csehországba és Németországba.

Viszont mi magunk igazán kevesek vagyunk ahhoz, hogy a rock/metal zenék világából naprakész információkkal szolgáljunk nektek, így úgy érezzük, hogy mindenképpen meg kell köszönnünk az egész évben nyújtott segítséget Márkus Évának (Livenation), Jakab Zoltánnak (Phoenix Music), Kosinszky Gábornak (Concerto Music), Soós Balázsnak, Bali Dávidnak és Kozlov Sándornak (A38 Hajó) Bogdan Gomilkonak és Késmárky Nórának (Livesound), Hartmann Kristófnak (Hammer Concerts), Varga Balázsnak (Negative Art), Horváth Máténak (Skalar Music), Rákász Istvánnak (Sajtóművek), Tóth Balázsnak (Yuk), a Budapest Park, a Zöld Pardon, a Hegyalja Fesztivál és a FEZEN stábjának, Bucsai Tímeának (ex-Magneoton), Molnár Csillának (Universal Music), Lengyel Dórinak (Hammer Music), illetve mindazoknak - akiket ugyan név szerint nem említettünk - de bármiben is segíttették a munkánkat.         

Végül nem marad más hátra, mint hogy minden kedves olvasónknak és partnereinknek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánjunk. Így az ünnepek táján mindenki álljon meg egy kicsit, pihenje ki magát, töltse fel az akkumulátorokat, mert jövőre kezdődik egy új év, új zenékkel, sok koncerttel, fesztivállal. Egyszóval jó sok fémzenével, melyről kár lenne lemaradni.  

postcard 2013.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr115701003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum