RockStation

Nem is volt akkora nyúlás az Avenged Sevenfold legutóbbi nagylemeze...

2014. február 03. - sebiszabi

Avenged SEvenfold 2013.jpg

Lemezkritikánkban is nehezményeztük azt, amit több zenész (a leghangosabb közülük is Robb Flynn volt a Machine Head-ből) is vázolt az Avenged Sevenfold tavaly nyáron megjelent Hail To The King lemezével kapcsolatban. Az album iszonyatosan nagy nyúlásokkal (Metallica, AC/DC, Gn'R, Megadeth) dolgozik ám ennek ellenére, vagy épp ezért hatalmas sikereket ért el a lemez. Ezért kegyetlen szellemes és jó az a mix, amit egy internetwarrior dobott össze. A Metallica Sad But True klasszikusát keverte a tavaly A7X This Means War dalával. Az eredményre kevés azt mondani, hogy sok a hasonlóság...a hajtás után

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr95796065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viliricsi 2014.02.04. 14:38:19

A Fekete Albumot kb 20 éve hallgattam, lehet, h ez is hozzájárul, de néhol nem tudom szétválasztani az instrumentális részeket, melyik hova tartozik :)

**Valcsa** · http://zenefuleimnek.blog.hu 2014.02.16. 15:05:05

Mindenesetre: nyúlás ide vagy oda, ez a mashup nagyon állat lett! :D
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum