RockStation

Within Temptation - Ezt tolták Pozsonyban

2014. március 13. - viliricsi

withintemptation.jpg

Sharon Den Adel pop-metal istennőt és férjét (Robert Westerholt gitárost) is magában foglaló Within Temptation csapata tegnap este a pozsonyi Incheba Expo Arenában lépett fel. Mára egy napnyi pihenőt kaptak maguktól, hogy nemzeti ünnepünk előestéjén zenei forradalmat csináljanak a magyar fővárosban (éppen a szabadságharc költőjéről elnevezett csarnokban).

Nem mi lennénk a Rockstation, ha nem lett volna beépített emberünk Pozsonyban (szerénységért pedig lusták voltunk sorban állni, amikor az Úr osztotta). Aki olyan öreg, mint mi, és nem bírja az izgalmakat, az hajtás után szembesülhet a valósággal (a pozsonyi buli setlistje gerincében mindenképp hasonlítani fog a pestihez).


Let Us Burn - Paradise (What About Us?) - Faster  - Iron - Edge of the World - In the Middle of the Night - Angels - Dangerous - And We Run - Tell Me Why - See Who I Am - Stand My Ground - Jillian (I'd Give My Heart) - The Cross - Covered By Roses - Ice Queen
Ráadás: Fire and Ice - What Have You Done - Summertime Sadness - Mother Earth

Bár a 2014-es, Hydra című lemezalkotás a rajongókat finoman szólva megosztja, a zenekar tagjai, úgy tűnik, módfelett elégedettek vele, mivel hét szerzeményt kockáztatnak meg az anyagról. Csakúgy kiemelt kedvenc az előző cd, az Unforgiving négy nótával, de a Silent Force is ugyanennyivel képviselteti magát. Rajtuk kívül még két-két Mother Earth és Heart of Everything váltott jegyet a setlistre, még a debüt-lemez, az Enter későn futott, neki már egy dal se jutott. Viszont a popfeldolgozásokat tartalmazó The Q-Music Sessionről egy dalt azért tolnak a ráadásban.

Bár Pozsonyban kimaradt a 2011-es album húzódala, a Shot int the Dark, azért Budapesten lehet reménykedni, mivel a március 11-ei, prágai koncertjükön ez (f)elhangzott.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr715858414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum