RockStation

Hallgasd meg a Radio Moscow új albumát!

2014. június 12. - sandroo

10003940_852844514729458_1790313489_n.jpg
Egy sötét szobában fekszel...a tikkasztó hőség elviselhetetlen másodpercei vánszorogva telnek... csak fekszel, minden mozdulat felesleges.... a hőség ellen nem nyerhetsz.... a ventilátor ütemes kattogását hallgatod....kezedben gin tonic jéggel és citrommal... lassú fáradt füst száll a hamutartóból... hirtelen megszólal a háttérben egy dal, egyre nagyobb hangerővel...kiszakítva téged a fülledt letargiából, most már megismered...ez nem lehet más, mint a So Alone című nóta a  az Iowa-i psychedelic rock brigád a Radio Moscow új lemezéről. A banda  június 17.-én jelenteti meg legújabb lemezét Magical Dirt címmel.

A trió elég jól tekeri az arcunkba a '70-es évek ízű ősrock dallamokat, témákat 10 nótán keresztül. Az album címének kiötlője Parker Griggs, a banda gitáros-énekese elmondta, hogy amikor még Kaliforniában élt, volt egy régi komposztáló a kertjében, amely komposztálóra kiszórta a "palántázásnál" használt földet, majd néhány hét múlva, teljesen "véletlenül"  több száz panaeolus subbalteatus nevezetű (móka-gomba) nőtt ki belőle. Gondolhatjuk, hogy ez a dolog mennyire kétségbe ejtette teljesen absztinens életet élő hősünket.... :D. Annyit még elárult, hogy az említett nyáron, sokat túrázott különböző dimenziókban a gombáknak köszönhetően..... 
Ennyi a sztori és innen a találó album cím " Magical Dirt". Most meghallgathatjuk az egész anyagot, hozzáteszem szerintem megéri...hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr436295666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum