RockStation

Jön az új Robert Plant-lemez

2014. június 27. - sunthatneversets

Robert Plant.jpg

Lullaby and... The Ceaseless Roar címmel jelenik meg ősszel Robert Plant szólókarrierjének legújabb termése.  Nonesuch/Warner Bros. Records-nál először megjelenő Plant-lemezre 11 dal került fel, közülük 9-et a világhírű énekes és bandája  a The Sensational Space Shifters írt.

Az új album az első anyag a két Grammy és egy BRIT Awards jelölést eredményező 2010-es Band of Joy óta, amely a Grammy-nyertes (Az Év Albuma) Raising Sand című Alison Krauss együttműködést követte. A szeptember 9-én megjelenő lullaby and... The Ceaseless Roar Robert Plant tizedik stúdióalbuma, melynek csaknem minden trackjének Tchad Blake (Elvis Costello, Peter Gabriel, Tom Waits, Sheryl Crow, Suzanne Vega, The Bangles) volt a hangmérnöke.

A héten digitális formában megjelent első kislemez, a Rainbow a londoni Contino Rooms stúdióban került rögzítésre és az npr-en debütált:

"Ez egy meglehetősen ünnepélyes lemez. Erőteljes, határozott, afrikai; az eksztázis találkozása a Zep-pel. Életem teljes lendületét egy kitűnő testvériség kíséri végig - nagyon szerencsés vagyok, hogy a The Sensational Space Shifters-szel dolgozhatok. Ők a kortárs zene egyik legizgalmasabb csapata." - nyilatkozta Plant.

A lemezhez egy spirituális hangulatú trailer is készült, amelyet alább lehet megnézni:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr516431265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum