RockStation

Speciális Metallica újrakiadások

2014. október 31. - dzsi.

metallicakillridefull_638.jpg

Úgy tűnik, hogy valamikor 2015 folyamán a Metallica újra kiadja első két lemezüket speciális (deluxe) verzióban, amelynek összerántásához a rajongókhoz fordultak: azt szeretnék, hogy bárki, akinek e két korong idejéből van bármiféle fotója, videója, belépőjegye, relikviája, anyámkínja, az küldje el a zenekarnak, aztán ebből fogják összeválogatni az újrakiadás exkluzív részlegét valamilyen módon. Emellett remaszterizálják is a lemezeket, amiről elmagyarázhatná nekem valaki végre, hogy ugyan mi a bánatra is jó azon túl, hogy totál tönkre vágja egy-egy lemez eredeti atmoszféráját. Főleg ezekét. Remélem szívecskéket is rajzolnak a borítóra. Na mindegy, lelkük rajta, a lényeg, hogy lesz ilyen is hamarosan. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr696850533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

uzrksghfskbuzs (törölt) 2014.10.31. 18:29:39

A lemez eredeti atmoszféráját valóban "tönkre vágja", de tegyük mindjárt hozzá, hogy a stúdióban eredetileg inkább azt hallhattuk volna, ami a remasterelt lemezeken hallatszik.

Én szeretem a remasterelt albumokat. (Biztos én vagyok az 1%.)

2014.11.02. 11:29:21

@tdk.112:
Nem csak te vagy az az 1%. Szerintem az ÖSSZES Metallica lemezre bőven ráférne a remaster! Egyszerűen baromi halk szinte az összes, a Death Magnetic meg olyan szinten túl van vezérelve, hogy a hangszóróban szétrepeszti a membránt. A Kill-en és a Ride-on a dobok nagyon szarul szólnak, a Justice-n gyakorlatilag nincs basszusgitár, a St. Anger pergődob-hangzása meg már köz(rö)hely. A Master, a Feketelemez, meg a Load/Reload azok az albumok, amiken minden elfogadhatóan szól. Csak lennének HANGOSABBAK!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum