RockStation

25 éves a Prosectura, Imre Norbi válaszol

2014. november 05. - csigaur

prosi2014.jpg

Szombaton ünnepli a 25 éves évfordulóját a szekszárdi Prosectura. A punk zenekar énekesét, a Kispest és Ramones fanatikus Imre Norbertet faggattuk ki, elég komolyan. Komolyan.

Norbikám, először is köszönöm, hogy egy hónap várakozás után szakítasz rám egy kis időt! :) Mivel tengeted napjaid? Számolgatod a jogdíjakból felgyülemlett milliókat?

Igen, minden magyar zenekar ezt teszi unalmas idejében! Dübörög a gazdaság, dübörög a rokkkipar! Amúgy szeretek hímezni, kötögetni.

Szombaton tartjátok a 25 éves jubileumi Prosectura koncertet.  Ez pontosan hányadik koncertje lesz a ’Secturának a 25 év alatt? Számon tartjátok?

Több mint ahány magömlésed volt életedben nemi aktus közben! Recska nem ér …:)

Mit kell tudni erről az eseményről? Készültök-e lufi és egyéb partykellékek dobálásával, mint az Addicts? Vagy csak simán bor meg kábó lesz, miközben zenéltek a színpadon?

3 hete gyűjtöm otthon a szaros pelenkákat, azok lesznek a parti kellékek. Életünk leghosszabb koncertjét fogjuk adni – az egyszer biztos. Nagyon sokat próbáltunk erre a műsorra!

prosectura.jpg

Az előzenekar kiléte még egyelőre elég titokzatos?  Az a név, hogy „ Kissné Sztropacsek Gizella Emlék Es Meglepetés Zenekar” nem sokat mond. Mondjuk, ha itt bejelentenéd,  hogy kik ők, az nagyon jó lenne…. :)

Ők a Kissné Sztropacsek Gizella Emlék És Meglepetés Zenekar. Tehetségesek heterók, vadak, mint a veszedelem! Amúgy ismered őket.

Elég nagy az érdeklődés a bulival kapcsolatban, lesz e esetleg valami DVD felvétel, vagy eszetekbe se jutott?

Eszünkbe jutott és lesz. Még akár a saját ábrázatod is láthatod majd! A koncerten is lesznek ilyen-olyan plusz dolgok, amik ránk nem jellemzőek. 

Idén Isten bizony lesz lemez! Évek óta ezzel rémisztgetitek a hazai sajtót, valamint hitegetitek a rajongókat. Hogy álltok ezzel? Van már valami konkrétum a lemezzel kapcsolatban?

Persze! Éppen aktualizáljuk, mert már 2012-ben megírtuk. Isten Bizony Jövőre Lesz Új Album!

Utolsóként pedig nagyon sajnálom, hogy tizenegyesekkel kikaptatok a Ferencvárostól. Dibusznak jár a belépő?!

Nem volt baráti ez a cselekedete, úgyhogy szóba sem jöhet! Vegyen csak belépőt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr446868343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum