RockStation

Grand Morbid Funeral: Hallgasd meg a teljes Bloodbath lemezt!

2014. november 18. - sandroo

BloodbathEsterSegarra_3088c.jpg

Megjelent a svéd vérfürdő legújabb lemeze a Grand Morbid Funeral címmel, garantáltan letépi a fejedet!!! Készen álltok egy brutális tekerésre svéd death metal módban ??? Tizenegy kőkemény nótával büntet a Bloodbath

Az 1998-ban alakult bandában olyan arcok fordultak meg az évek során, mint Mikael Åkerfeldt (Opeth), Anders Nyström (Katatonia), Jonas Renkse (Katatonia), Dan Swanö (Edge Of Sanity), stb. Szóval elég kemény arcok tolják nekünk a kemény fémet akkoriban és ez most sincs másképp. A Bloodbath legénysége az új énekesükkel kiegészülve, aki mint tudjuk nem más, mint Nick Holmes Paradise Lost-ból a napokban, pontosabban november 17.-én dobta ki az új albumát a Peaceville Records gondozásában. A tizenegy dalt tartalmazó Grand Morbid Funeral egy irtózatos kemény, tekerős, kompromisszum mentes death metál albummá sikeredett. Gondolom ez nem jelent gondot senkinek, üdítő végre egy ilyen anyaggal találkozni a sok nyávogós ratyi-zenekar között. Nálam betalált a lemez, mocskos jó hangzás, igényesen felépített nóták és benne van a skandináv komorság is a cuccban. Te pedig hallgasd meg és döntsd el hogy tetszik. Kezdődjék hát a vérfürdőőőőő!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr496911981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum