RockStation

Márciusban kidübörög az új Ufomammut

2015. január 13. - csubeszshuriken

ufo.jpg

Az Ecate címet fogja viselni a frappáns nevű olasz erő trió, az Ufomammut hamarosan megjelenő hetedik stúdiólemeze. Az űr elektronikus effektekkel kicsipkézett, tonna súlyos doom riffekkel máguskodó mamutok új anyaga hat számot fog tartalmazni, és valószínűleg úgy torzul majd a legvégső végletekig, mind ahogy egyes csodagomba fajták képesek eltorzítani a teljes valóságot.

A tervezett megjelenés napja egyébként március 30, és a lemez a Neurot Recordings gondozásban fog megjelenni. Ennek előzeteseként dobott ki a zenekar egy rövid videót, ahol kis betekintést enged az album munkálataiba, helyszíneibe, az általuk képviselt"csináld magad"hozzáállásba, és a zenéjüket körüllengő gondolatokba.

Az 1999 óta változatlan felállásban játszó csapat egyébként tavaly kiadott egy nagyon pöpec koncertlemezt, illetve DVD - t,  fennállásának tizenötödik évfordulója okán XV - 15 years of Ufommamut címmel, és az első hat nagylemez esszenciális kivonatával, amire mindenképpen érdemes ránézni a műfaj kedvelőinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr617066815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum