RockStation

Messe Noir: Új videóval jelentkezett a Behemoth

2015. április 08. - sandroo

behemoth-2014.jpg

Még tavaly májusban jelentkezett új albummal a kultikus death banda, a Behemoth. A lemezt találóan a The Satanist címre "fordított keresztelték". Most pedig egy új official videóval jelentkezett a lengyel brigád.

Ahogy azt már hallhattuk a lemezen a tőlük megszokott brutális és sötét muzsikát prezentálta a banda, rendkívül precízen és profin előadva. A videó az új album Messe Noir című nótájára készült, nem kevésbé profin összerakva. Van benne minden, amit kívánhat magának egy Behemoth drukker, erről a rendező Zev Deans gondoskodott. Szürreális és ördögi, azaz teljes mértékben tükrözi a banda zenéjének és lemezeinek hangulatát. Azt is kérdezhetném a videó előtt, hogy mit szólnál egy öt perces sétához a gonosszal? Bevállalod? Ha be, akkor április 23-án a Club 202-ben a helyed ugyanis a banda Budapesten ad koncertet.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr557350862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum