RockStation

Diabolical Dopenosis: Itt egy új Belzebong dal zöldhályog ellen

2015. április 22. - sandroo

558349_10151511172752013_2125368149_n.jpg
A kedvenc lengyel "zöldséges" sludge/doom/stoner bandánk a Belzebong az idei év nyarán új lemezzel jelentkezik majd. Az album a bandára jellemző szó-vicceket nem mellőzvén, a Greenferno címet kapta. Most meghallgathatunk egy király nótát az új lemezről. Spangli teker... kész...tűz!

A majdnem kilenc perces tétel, amelyet most magunkévá tehetünk, semmiben nem különbözik az eddigi Belzebong daloktól, nem újította meg a stílust, nincs benne semmi extra, mégis iszonyat nagy muzsika és ráadásul a Diabolical Dopenosis címet viseli, ami ismét egy frappáns nótacím. A lemezt az Emetic Records fog megjelenni majd a nyár folyamán bakelit lemez, kompakt diszk és kazetta formájában egyaránt. Gondolom ez a gyűjtőknek nem éppen rossz hír, lehet majd csemegézni a cuccok között. Amíg várunk a lemezre, addig pörögjön a világ...és a Diabolical Dopenosis!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr977387398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum