RockStation

A Sony felvásárolta a Century Media kiadót

2015. augusztus 25. - sebiszabi

sony_century_media_620-400.jpg

Az év eleje óta beszélnek arról, hogy a főleg metalzenekarok menedzselésére szakosodott Century Media kiadót felvásárolja valamelyik nagy kiadó a három közül (Sony, Warner, Universal). Most került pont az ügy végére, ugyanis bejelentették, hogy 17 millió dollárért a Sony lett a győztes befutó. A 15-20 millió dollárra becsült cégértékkel bíró Century Media azért is volt fontos a Sonynak, mert pár éve lecsúszott a Rise Recordsról a BMG/Universal ellenében. 

Nagy kérdés, hogy a jövőben a Sony milyen módszerrel kívánja üzemeltetni a tulajdonába került kiadót, ahol eddig olyan zenekarokkal dolgoztak, mint a Lacuna Coil, Devin Townsend, Arch Enemy, Iced Earth, Butcher Babies, Paradise Lost, Watain vagy a Napalm Death.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr677733314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum