RockStation

Túl magasan feküdt Denver a Motörhead koncerthez

2015. augusztus 30. - sunthatneversets

3_38.jpg

A Salt Lake City, elég rövidre sikerült Motörhead koncerten Lemmy légzési nehézségek után négy dal után elhagyta a színpadot, a koncert pedig be is fejeződött. A légzési nehézséget Lemmy-nél a város közel 1300 méteres tengerszint feletti magassága és az ezáltal ritkább levegő okozta. Ezek után az is kétségessé vált, hogy a másnapi Denverben, a Riot Fest keretében tartandó koncert rendben lesz-e, hiszen Colorado fővárosa 1600 méternél is magasabban fekszik, így a hegyibetegség valószínűleg még inkább igénybe veheti az énekes/basszusgitárost.

Nos a menedzsment be is jelentette, hogy Lemmy vonakodva, de úgy döntött, hogy nem vállalja a fellépést és remélik, hogy az alacsonyabban fekvő texasi állomásokon (Austin, San Antonio, Dallas, Houston) már minden rendben lesz. Hát egy biztos: izgalmas dolog ma Motörhead koncertre jegyet venni, mert vagy lesz koncert vagy nem. A kérdés csak az, hogy meddig van értelme ezt így csinálni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr117744854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum