RockStation

Megjelent a The Morning Star új lemeze

2015. szeptember 02. - sunthatneversets

the_morning_star_eleve.jpg

A The Morning Star zenekar 2006-ban alakult Dunaújvárosban. Az elmúlt években bemutatkoztak a jelentősebb nyári fesztiválokon, játszottak az ország nevesebb vidéki és budapesti klubjaiban. Koncertjeik gerincét az aktuális albumuk dalai alkotják, de régi dalaikat is előveszik, megújított hangzásunkhoz hangszerelik valamint a legfrissebb nótákat is kipróbálják élőben.

A zenekar eddig két 2 demót (Revolution 2007., Your Cancer 2010.), 2 albumot (Revolution Blues 2008., Hedgehoglife 2011.) és  3 videoklip-single-t (Crownation / Damnation 2009., Life 2011., Life 2.0 2012.) adott ki szerzői kiadásban. Ezek a kiadványok online és szerzői kiadású CD formában jelentek meg.   

Új - egyben harmadik - lemezük Eleve címmel tegnap jelent meg és szabadon letölthető mp3-ban, a zenekar Bandcamp és Soundcloud oldaláról, valamit youtube és facebook oldalán meghallgatható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr767752416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum