RockStation

Feel The Misery: Íme az új My Dying Bride-videó

2015. szeptember 15. - sandroo

my_dying_bride_2014.jpg
Az angol doom legenda, a  My Dying Bride fellépése volt az egyik csúcspontja az idei Rock Part fesztiválnak. A veteránok tizenharmadik Feel The Misery című stúdióalbuma pedig szeptember 18-án kerül bemutatásra. A
 lemez nyitó nótájáról, az And My Father Left Forever című tételről már korábban írtunk, viszont most ismét itt egy újdonság, ami nem más, mint a címadó dalhoz készült videó.

Az új My Dying Bride soraiba visszatért az 1990 és 1999 gitáros, Calvin Robertshaw, aki természetesen valamennyire megváltoztatta a banda hangzását, persze éppen csak annyira, hogy az új lemez legyen a zenekar egyik legsúlyosabb anyaga, legalábbis saját bevallásuk szerint. A Feel The Misery című új album, nyolc vérbeli My Dying Bride himnuszt fog tartalmazni. A legutóbbi, 2012-ben készült album, A Map of All Our Failures a manchesteri Futureworks stúdióban került rögzítésre, viszont a banda ezúttal az Academy Studió melett döntött, ahol már jó pár klasszikusnak számító  lemezüket készítették, a Paradise Lost, a Cradle Of Filth és az Anathema mellett. Most pedig következzék a videó, pénteken pedig jöhet az új anyag.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr427787666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum