RockStation

Februárban érkezik a The Cult új albuma

2015. november 06. - sunthatneversets

The Cult 2012.jpg

Aki a napokban a legnagyobb közösségi média oldalát fürkészte és kedvence a The Cult, az már észrevehette, hogy valamire készül a zenekar. Február 5-én jelenik meg ugyanis a zenekar 10. stúdióalbuma a 2012-es Choice Of Weapon folytatása. 

A lemezcím még nem ismert, de ebben a FB posztban a Defend The Beauty és a Dark Energy kifejezések már felütötték a fejüket. Billy Duffy gitáros egy korábbi interjúban azt mondta, hogy nem várható óriási elrugaszkodás a korábbi lemezekhez képest, de a befejezett dalok alapján gitárcentrikusabb, és valamivel súlyosabb albumról beszélt. A zenekarnak egyébként új basszusgitárosa is van Grant Fitzpatrick személyében, miután Chris Wyse korábban kilépett a zenekarból. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr828053690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum