RockStation

Megszólalt az Eagles Of Death Metal

2015. november 19. - sunthatneversets

eodm_2015.png

A pénteki párizsi terrortámadás után közvetlenül tett rövid Facebook üzenet óta először szólat meg az Eagles Of Death Metal, akiknek koncertjén a terroristák tüzet nyitottak a nézőkre. A zenekar tagjainak sikerült elmenekülniük, azóta pedig már az Egyesült Államokban tartózkodnak. 

Ahogy a zenekar írta, ők most biztonságban vannak, de még mindig meg vannak rémülve a történtek miatt. Lélekben mindazokkal a barátokkal, rajongókkal, illetve azok családtagjaival és szeretteivel vannak, akiknek Párizsban a terroristák kioltották az életét, ugyanakkor büszkék arra, hogy egy közös cél, a szeretet és az együttérzés egyesítette az embereket. A zenekar emellett megköszönte a segítséget a francia rendőrségnek, az FBI-nak, az amerikai és a francia külügyminisztériumnak, és mindazoknak, akik a tőlük telhető legtöbbet segítettek az "elképzelhetetlen megpróbáltatások" közepette.

A zenekar a Vive la musique, vive la liberté, vive la France, and vive EODM mondattal zárta közleményét, melyből az is kiderül, hogy minden további értesítésig felfüggesztik a koncertezést.  

While the band is now home safe, we are horrified and still trying to come to terms with what happened in France. Our...

Szerző: Eagles Of Death Metal2015. november 18.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr578089788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum