RockStation

Visszatérne a Bataclan színpadára az Eagles Of Death Metal

2015. november 26. - sunthatneversets

A múlt heti előzetes után befutott az Eagles Of Death Metal-lal készült teljes interjú is, melyet a november 13-ai tragikus párizsi esemény kapcsán adtak a Vice-nak. Mint ismert a Jesse Hughes vezette zenekar koncertjén 87 embert mészároltak le a dzsihadista terroristák. A csaknem fél órás interjúban részletesen beszélnek erről. Nem idéznénk belőle, aki szeretné nézze meg fentebb. Egy biztos a zenekar nem oszlik fel, sőt ők szeretnének lenni az első zenekar, aki az újra megnyíló klubban koncertet ad. "Alig várom, hogy visszatérjünk Párizsba. A barátaink eljöttek a koncertünkre, hogy rock’n’rollt halljanak, és meghaltak. Én pedig vissza fogok térni oda, hogy éljek”, mondja Jesse Hughes az interjúban. Úgy legyen! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr508116312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mercyful Fate 2015.11.27. 11:35:32

"...őt ők szeretnének lenni az első zenekar, aki az újra megnyíló klubban fel szeretne.".. fel szeretne mit?

Adam CheapRock 2015.11.27. 11:43:24

@Mercyful Fate: feloszlani...

hiszen így ez a mondat értelme.

"Egy biztos a zenekar nem oszlik fel, sőt ők szeretnének lenni az első zenekar, aki az újra megnyíló klubban fel szeretne."
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum