RockStation

Hirtelen szívleállás okozta Scott Weiland halálát

2015. december 05. - sunthatneversets

scott_weiland.jpg

Az orvosok szerint hirtelen szívleállás okozta Scott Weiland csütörtöki halálát, az ezt kiváltó okokat azonban egyelőre még vizsgálják. A turnébuszban a rendőrök kis mennyiségű kokaint találtak, de az énekes felesége esküszik rá, hogy férje évek óta nem élt kábítószerekkel.  

A kábítószerből Tommy Blacknél, a banda basszusgitárosánál is találtak, akit őrizetbe is vettek a rendőrök. Weiland felesége azt mondta, férje évek óta tiszta volt és alkoholt is csak társaságban fogyasztott, jobb állapotban volt, mint valaha.

Eközben az énekes volt zenekarai, a Stone Temple Pilots és a Velvet Revolver (az ő nevükben Duff McKagan) meleg hangú közleményben búcsúzott az énekestől, kiemelve tehetségét és a benne harcoló jót és rosszat. "Ez tett azzá, aki voltál" - fogalmaz az STP közleménye.     

Scott Weiland december 1-jén, Torontóban adta élete utolsó koncertjét a The Wildabouts-szal. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr348140948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2015.12.06. 13:28:49

RIP!

2 kedvenc STP dalommal búcsuznék:
Interstate Love Song - youtu.be/yjJL9DGU7Gg

Plush - youtu.be/V5UOC0C0x8Q
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum