RockStation

Van háromnegyed órád? Tudj meg többet a folk metalról!

2015. december 05. - theshattered

banger-tv-1.png
Szereted a folk metalt (és tudsz angolul)? Vágod a stílust, de azért még megismerkednél szívesen pár új zenekarral? Vagy egyszerűen csak érdekel minden, ami metal? Feltétlenül kattintsatok a továbbra!

A kanadai Banger TV talán már ismerős lehet a metal dokumentarista oldalára is kíváncsi olvasóinknak. Ha így hirtelen nem ugrik be a nevük, gondoljatok csak a rengeteg neves zenészt felvonultató 2004-es Metal: A Headbanger's Jouney filmre. Nem? Az Iron Maiden Flight 666-e vagy En Vivo-ja csak ismerős. Na, ők azok a jávorközeli fémtestvérek, akik már több, mint egy évtizede ontják magukból a stílushű doksifilmeket. A legújabb (ezúttal netes) projektjeikben a különböző stílusokat igyekeznek bemutatni a kíváncsiskodóknak, de a csatornájukon nem egy legendával is nézhettek rövid, de annál érdekesebb interjúkat.

Elő a rágcsával, sörrel, csüccs a fotelbe és hadd dübörögjön a tudomány!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr548139724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum