RockStation

Kokaint, Xanaxot és más gyógyszereket is találtak Scott Weiland turnébuszán

2015. december 10. - sunthatneversets

scott_weiland_2.jpg

Bár a hivatalos toxiológia vizsgálatra még heteket kell várni kell, az általában jól értesült TMZ nyomozati forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a kokain mellett egész gyógyszerarzenált találtak a múlt csütörtökön elhunyt Scott Weiland turnébuszán.

Két zacskó fehér anyag (a vizsgálatok szerint kokain) mellett nagy kiszerelésű Xanax nyugtatókat, kétfajta altatót, egy Buprenorphine nevű szintetikus fájdalomcsillapítót, Viagrát, valamint bipoláris zavarokra és skizofrénia kezelésre felírt gyógyszereket is voltak buszon. A jelentés szerint a buszban a helyszínelők "zöld-leveles anyagot" is találtak.

A Metalsucks cikkében megjegyzi, hogy korábban Buprenorphine és Xanax keverése vezetett a híres színész Heath Ledger halálához is.    

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr268153378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum